Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-05-07@01:24:20 GMT

آسیب‌پذیری ابزارهای اسباب بازی‌ نسبت به هک

تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۵ | کد خبر: ۱۲۶۳۸۰۳۹

آسیب‌پذیری ابزارهای اسباب بازی‌ نسبت به هک



ناامنی گجت‌های مختلف، به اوج خود رسیده است و همه روزه، دستگاه‌های مختلفی در معرض هک هستند. بنظر می‌رسد ناامنی به هر ابزاری که در دسترس انسان است و بیشتر کاربرد دارد سرایت می‌کند.
اخیراً اسباب بازی‌ها در معرض کابوس امنیتی و حریم خصوصی قرار گرفته‌اند. شرکتی امنیتی به تازگی اعلام کرده که ۸۰۰۰۰۰ مورد از اطلاعات کاربران و دو میلیون پیام صوتی اسپیرال تویز، در معرض هک قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خط کلودپتس این شرکت که خرس‌های عروسکی متصل به اینترنت تولید می‌کند، اطلاعات کاربری را در یک پایگاه داده نگهداری می‌کند که با هیچ رمز عبور یا دیوار آتشی محافظت نمی‌شود.


به گزارش ایتنا از شماران سیستم به نقل از ورج، پژهشگران امنیتی، از طریق شودان، مانگو دی.بی را کشف کردند. شودان، یک موتور جست‌وجو برای پیدا کردن وب‌سایت‌ها و سرورهای آسیب‌پذیر می‌باشد.
این کار آنها به شکلی مستقل، توسط مادربورد تأیید شده است. کلودپتس، یک مورد دیگر از خط تولید اسباب بازی‌های متصل به اینترنت است که آسیب پذیر است و شامل اسباب بازی‌های وی‌تک، هلو باربی و عروسک کایلا می‌باشد.


در حال حاضر، گجت‌ها و اسباب بازی‌های غیرایمن، خیلی متداول هستند. ممکن است که از خودتان بپرسید که چرا ساختن دستگاه متصل به اینترنتی که ایمن باشد، مشکل است.
دلایل متفاوتی وجود دارد اما علت اصلی آن، صرف منابع مالی و رویکردهای نامناسب امنیتی شرکت‌هاست و به همین خاطر، ساختن گجت‌های ایمن متصل به اینترنت، به هیچ وجه کار ساده‌ای نیست.

ساختن گجت‌های ایمن، به یک تیم متخصص نیاز دارد که با مشکلات امنیتی، آشنایی کامل داشته باشند. در مورد کلودپتس، شرکت مادر، در مشکلات و مسائل مالی فرو رفته است.
تروی هانت، پژوهشگر امنیتی، اذعان داشت که ارزش هر سهم این شرکت، از نیم سنت هم کمتر است و به همین دلیل هم این شرکت، به درخواست‌های مکرر هانت و مادربورد، پاسخ نمی‌دهد.

موارد دیگر مثل هلو باربی نیز امنیت چندانی ندارد. یک شرکت اسباب بازی به نام متل، حجم زیادی از اطلاعات را روی عروسک‌ها قرار داده است که ممکن است از نظر مالی، مقرون به صرفه باشد ولی قطعاً برای والدین، اطمینان‌بخش نیست.

منبع: ايتنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۶۳۸۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانش‌بنیان‌ها برای توسعه قدرت فناورانه چه امکاناتی نیاز دارند؟

محمدی شیران مدیرعامل و کارآفرین دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: زمانی که در مورد اقتصاد دانش‌بنیان صحبت می‌کنیم، بجز جنبه مالی آن باید به بهره‌های سیاسی آن نیز توجه کنیم. اینکه گفته می‌شود که گوشی پاناسونیک ژاپن روی میز رییس جمهور کشوری است که این کشور را بمباران اتمی کرده است یک شوخی نیست بلکه نمادی از هیبت نفوذ سیاسی با محصولات فناورانه است.

وی ادامه داد: محصولات فناورانه ایرانی در دو وجه امنیتی نیز بر بازار تاثیر دارند. یک وجه در خرید و امتیاز خاص امنیتی این محصولات است و وجه دیگر در نقطه عکس آن یعنی خرید نکردن محصولات فناورانه ایرانی توسط برخی کشور به دلایل امنیتی نهفته است؛ یعنی برخی کشور‌ها توانایی استفاده از محصولات ایرانی را ندارند، چرا که در معرض خطر قرار می‌گیرند.

بحث کریدور‌های حمل و نقل مسئله است

این صاحب کسب وکار دانش بنیان ادامه داد: دنیای استفاده از اهرم انرژی برای اعمال فشار بر دیگر کشور‌ها به پایان رسیده است و هم اکنون بحث کریدور‌های حمل و نقل مسئله است؛ اما این موضوع نیز محدود به شرق آسیا و خاورمیانه و اروپاست. پس می‌توان گفت که مسئله پررنگ امروز بازدارنگی فنی است؛ یعنی کشور‌ها به صورت عامدانه از شرکت‌های دارای سطح دانش فنی بالا و به نوعی دانش بنیان حمایت می‌کنند تا با تولید محصولات فناورانه و فروش آنها در بازار‌های هدف، از لحاظ فنی به آن کشور نفوذ کنند و آن را تحت سلطه درآورند.

وی تصریح کرد: به عنوان مثال امارات اولین کشوری است که وزارت هوش مصنوعی دارد و همچنین نمایشگاهی به نام جی‌تکس را برگزار می‌کند که در قاره آفریقا هم اکنون خود را به عنوان قطب تکنولوژی مطرح کرده است. با این اوصاف می‌بینم که هیچ کس دیگر جرات تحریم کردن کشور‌هایی مثل چین و ژاپن را ندارد؛ چرا که این کشور‌ها به گونه‌ای سطح نفوذ تکنولوژی خود در دیگر کشور‌ها را گسترش داده اند که تحریم آنها به معنای از کار افتادن بسیاری از لوازم کاربردی است.

دانش بنیان‌ها برای بسط قدرت فناورانه چه امکاناتی نیاز دارند

شیران گفت: اولین موضوع این است که به لحاظ تحریمی شرکت‌های ما از دسترسی آزاد به منابع اطلاعات فناوارانه دنیا محروم هستند و حتی اگر محصول پیشرفته‌ای هم در ایران تولید شود به آن اجازه فروش در دیگر کشور‌ها که در اشراف سیستم بانکی و اطلاعاتی غرب وجود دارد، داده نمی‌شود.

وی ادامه داد: باید در نظر داشته باشیم که یک فرد ایرانی در بسیاری از کشور‌ها حتی حساب تجاری نمی‌تواند افتتاح کند؛ و این یعنی تحریم‌های ظالمانه غرب ملیت ایرانه را هدف گرفته است. از این رو لازم است که تمهیدات برای رفع مشکل تحریم‌ها اندیشیده شود. دوم آن‌که ما به دلیل فاصله‌ای که ایجاد شده است، شرکت‌های ما ادبیات مورد نیاز و شناخت از فضای خارج از کشور را در اختیار ندارند.

این فعال اقتصادی اظهار کرد: سومین مورد به نرخ وحشتناک ارز برمی گردد. با توجه به نرخ بالای خرید ارز در ایران، شرکت‌های دانش بنیان برای بحث تبلیغات و بازاریابی در خارج از ایران با هزینه‌های سرسام آوری روبرو می‌شوند که سرمایه هنگفتی را می‌طلبد.

اهمیت وجه امنیتی و سیاسی توسعه محصولات فناورانه

شیران در ادامه ضمن تاکید بر اهمیت وجه امنیتی و سیاسی توسعه محصولات فناورانه اظهار کرد: تاثیر دیگر توسعه صادرات محصولات دانش بنیان در ایجاد بازدارندگی است. یعنی صادرات برخی از محصولات دانش بنیان و فناورانه باعث ایجاد بازدارندگی سیاسی و امنیتی می‌شود. این تاثیر به حدی مهم است که برخی از کشور‌ها برای آن به شرکت‌های دانش بنیان خود یارانه و تهسیلات اعطا می‌کنند.

وی ادامه داد: به عنوان مثال ژاپن برای حضور تویوتا در خاورمیانه یارانه پرداخت می‌کند. سوال اینجاست که چرا این کار را انجام می‌دهد؟ تجربه کار با شرکت‌های بین المللی نشان می‌دهد که بسیاری از آن برای به دست آوردن عنصر بازدارندگی برای کشور مطبوع خود به شدت تلاش می‌کنند؛ چیزی که در ایران در مورد آن صحبت نمی‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۴۰ درصد شرکت‌های خلاق مرتبط به کودک و نوجوان است
  • ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا
  • استاندار زنجان: به آموزش و پرورش بی‌توجه بود‌ه‌ایم
  • لزوم هوشیارسازی اجتماعی نسبت به آسیب‌های پیری جمعیت
  • کره جنوبی در رزمایش سایبری آمریکا شرکت می‌کند
  • دانش‌بنیان‌ها برای توسعه قدرت فناورانه چه امکاناتی نیاز دارند؟
  • یادآوری خاطرات با نسخه بدنساز داستان اسباب بازی ها(عکس)
  • آذری‌جهرمی پاسخ مالک شریعتی را داد
  • آذری جهرمی خطاب به مالک شریعتی: امنیتی‌ها مثل شما دهن لق نیستند
  • رفتار شیعیان باید موجب تقویت مذهب شود